Meester Kristof, de wakkere wasbeer

De Wakkere Wasbeer

Ik ben Meester Kristof en probeer vanaf dit jaar in harmonie samen te leven met de andere dieren in het Sprankelbos en wil ervoor zorgen dat iedereen zich goed voelt in zijn nest en op Sprankel.

De wasbeer is vrolijk en opgewekt dier dat graag op verkenning gaat in de wijde wereld op zoek naar sprankelende uitdagingen! Hij is oprecht geïnteresseerd in de dieren in het gezellige, groene Sprankelbos.

Een wasbeer durft je wel eens te plagen en is van nature nieuwsgierig en wil zijn omgeving graag goed leren kennen.

Zijn leervermogen is groot en hij is in staat eerder opgedane ervaringen te benutten om nieuwe problemen op te lossen. Ervaringen geeft hij door aan de nesten of aan een volgende generatie.

De wasbeer heeft een groot aanpassingsvermogen en voelt zich gemakkelijk thuis in een bosrijk gebied met hoge bomen, vijvers en waterstroompjes.
Een wasbeer is ook heel beweeglijk, een echte artiest! Je ziet hem dan ook vaak als een echte circusacrobaat kunstjes uitvoeren, waardoor hij bij anderen een prettig en relax gevoel creëert.

Ook kan een wasbeer goed observeren en is hij 'wakker', één en al oor als hij iets voor anderen kan betekenen.

Een wasbeer is ook dol op netwerken, hij wil verbinden en zijn nest staat altijd open voor alle dieren, maar ook hun mama's, papa's en allen die met hem mee verder willen sprankelen!

Wakkere groetjes!

Meester Kristof